lördag 14 maj 2011

Nya favoriter

Jag skulle vilja knuffa lite extra för några bloggar som jag nämnt i ett par inlägg på sistone. Jag har nämligen blivit alldeles kär i dem, fast på olika sätt.
Först ut är Johanna och Saras underbara I vårt skafferi. De bakar alldeles ljuvliga saker, mest söta bakverk. Det går också att beställa av dem, åtminstone om man bor i närheten av Trollhättan. Perfekt om man vill ha hembakat på kalaset, men inte känner för att baka själv. Men det som är allra bäst med deras blogg är de ljusa mjuka stilrena bilderna. Vackert!
Nästa blogg att läggas till favoritlistan är Smyckt. Nea gör de mest fantastiska smycken av miniatyrsaker till dockskåp och helt fritt av lera, plast och papper. Varje smycke har ett unikt namn och en liten kommentar till sig. Där finns allt från grötpaket till chokladkakor, från trådrullar till katter. Alldeles galet fint...och en perfekt blogg att bara kika runt i när man har lite tid att slå ihjäl... Jag blir bara så glad av hennes smycken. :)
Sist ut denna gång är Kakjuntan, bloggen där jag själv är en av deltagarna. Vi bakar varje månad ur boken Sju sorters kakor och berättar hur det har gått. Vi har bara hållit på två månader, men jag har redan lärt mig en massa av de andras bakberättelser. Vi vill gärna ha fler som bakar med oss, så att det händer saker på bloggen hela tiden. Gå in och skicka ett mejl, vetja!

3 kommentarer:

 1. härliga länkar! ska genast kolla in Smyckt.

  SvaraRadera
 2. åh, en sån här skulle vi alla på Kakjuntan ha!

  http://1.bp.blogspot.com/-F4ye6LjpQvk/TcmGS4MBkeI/AAAAAAAADbw/I3UGsERwzi0/s1600/_DSC0276.jpg

  från Smyckt.

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är den fin! Hon har en ring med kakor i en kakburk (med löstagbart lock) också. Galet fint!

  SvaraRadera