söndag 29 maj 2011

Bröllop

Åh, vilken härlig dag vi hade igår!
Vi lämnade barnen hos farmor och farfar på förmiddagen, sista-minuten-shoppade en skjorta och slips och åkte hem och gjorde oss tjusiga. Jag måste säga att vi lyckades ganska bra. :)
Vid tre ringde klockorna i Tyresö kyrka och in kom Alex och Göran. Så vackra, så vackra!!!Efter en stunds bussresa anlände vi till Ersta terass på Söder. Då inleddes mitt arbete som "skålfröken". Allt flöt på så himla smidigt hela kvällen. God mat, supertrevlig personal, många talare och glada gäster.Vi bjöds på en fantastiskt god choklad- och passionsfruktstårta från Chokladfabriken. Smarrigt!Det var en och annan som tackade mig för väl utfört värv, och brudparet var också himla nöjda, så då kan jag väl få säga att jag gjorde ett bra toastmaster-jobb. Jag tyckte också att det var riktigt roligt. Om jag någonsin skulle bli tillfrågad igen, skulle jag nog gärna ställa upp. Tusen tack, kära kära brudpar, för förtroendet! Fina fina vänner!

4 kommentarer:

 1. Åh vad härligt! Jag kan tänka mig att du var en strålande toastmaster! Om jag någonsin får en ring på fingret så får du gärna bli min toastmaster! :) (Men det lär ju aldrig hända om jag nu inte byter karl...fniss.)

  SvaraRadera
 2. men jösses vilken läcker tårta!

  kan tänka mig att du skötte dej galant.du får gärna bli "varmsmörgåsmästare" åt oss då vi ska förnya våra löften vid mitt viktmål & 10års dag...UTE PÅ HÅLLÖ !!! kan det va nått?Du har ju en tid kvar att fundera på det ;)

  Kramizzz Nilla

  SvaraRadera
 3. Åh, älskade Nilla! Det vet du väl att jag hjärtans gärna vill!

  Och Rebecca, jag är förstås hjärtans gärna även er skålfröken NÄR det blir dags. Håll hoppet uppe! ;)

  SvaraRadera
 4. Det låter fantastiskt med bröllop. Vi ska på ett om 3 veckor. Och jag har dessutom blitt tillfrågad att baka tårtan!!!!!!!!!!!!!!
  Kul att träffa dej i Sthlm, verkligen!! Anmälde du dej till nästa år?
  Kram

  SvaraRadera