tisdag 10 maj 2011

Mammagala etapp 3: Middag och mer

Fördrink utanför hotellet, med utsikt över Brunnsviken och Naturhistoriska Muséet.
Middag i riktigt härligt sällskap. Tack tjejer! Reaggaegrabben var väl ingen höjdare precis, ståupparen Cecilia hade väl en och annan poäng ("stelfrusen och mindre flyktbenägen" var det som fastnade hos mig). Görgod jordärtskockssoppa, helt okej kyckling med rotfrukter, ätbar limoncello-pannacotta. (Som den efterrättsmänniska jag är, blev jag faktiskt lite besviken. Det sista måste vara det bästa för att en trerätters ska få gott betyg från mig.
Pris fick jag inget. Bästa pyssel/mat/bakblogg-kategorien vanns istället av goa Johanna, som satt vid mitt bord. Grattis! Bjuds det månne på lite varm choklad nästa gång jag är i närheten? ;-) Det var riktigt roligt att träffa Johanna, eftersom jag läst hennes blogg ett tag och nu också hittat till hennes nya skapelse - I vårt skafferi. Vackrare blogg än så har jag nog aldrig stött på! Jag blev så glad när hon sa att jag har en färgstark personlighet. Tänk att hon har kunnat läsa sig till det här... :)
Johanna kollar in sin fina diplomtavla.
En annan (bland många härliga) som jag stötte på var Emelie. Hon bidrog till helgens absolut största asgarv från min sida. Hon har nämligen trott att denna blogg heter "Boring Cottage Cheese"!! Hahahahahaha! Kanske ettt namnuppslag till en renodlad bakblogg, om jag nånsin drar igång en sådan..."Dålig keso"....hihihi...ja, det där kommer jag att fnissa åt länge. Tack för det, goa!

1 kommentar:

 1. gomorron!!!

  här är vi lediga idag & huset känns som om det ska braka ihop när som helst.Ungar överallt som gapar & skriker & mamma bara sitter här...hihiii...ja ja jaaaag kooooommmmer, jag ska bara...först ;)

  ni verkar ha haft en underbar gala....måste komma nästa år.

  Alva kör in OS-diciplinen ja.Jag har fattat det så iallafall...hihiii...snurrig värre nu.Har mycke i huvudet just nu som en egen atelje,skolavslutning (9an för alva) alla kläder som ska inhandlas mm mm.Massa trädgårdsprojekt & allt va det innebär, med en begränsad ekonomi så är det baste mig inte lätt....MEN JAG KLAGAR INTE, det finns ju loppis...hihihiii

  Kramizz Nilla

  SvaraRadera