torsdag 5 maj 2011

Snart dags!

Imorgon börjar min mammagala-helg

Rebecca kommer hem till mig imorgon kväll och det ska bli riktigt mysigt. Vi ska inspektera trädgården och förmodligen prata en liten gnutta bara och kanske smutta på nåt gott vin eller bubbel... :) Sen bär det iväg till galan på lördag förmiddag.

Jag har liksom inte fattat förrän nu vilken stor grej det här tydligen är. För mig är själva grejen att få åka iväg ett dygn utan att få tänka på någon annan än mig. Visst är det roligt att vara extra fin, men jag har inte varken tid eller lust att "fixfixa" mig. Smycken har jag fina, skor har jag sköna, klänning väljer jag en som jag, som icke-glammig morsa i vanliga fall, kan använda många gånger.

Jag har inte köpt nytt smink, har inte hårdbantat, har inte vaxat, har inte köpt ny bikini, har inte fixat naglarna, inte köpt nya träningskläder, har inte solat och kommer inte att införskaffa brun-utan-sol. Inte för att jag tycker att det är fel att göra sig urtjusig, utan mest för att jag inte orkar. Meningen med galan (för mig) är avkoppling, men jag vill inte komma dit sönderstressad efter allt fix innan. Jag fixar utifrån det jag har, och allra mest när jag väl är på plats.

Avkopplande och lyxigt kommer det också att bli, eftersom jag faktiskt har bokat en tid för hårstyling och jag hade gärna fått hjälp med make up-en också. Så heeelt ovillig till att göra mig (läs: att andra gör mig) vacker är jag ju inte. ;)

En av de bästa sakerna med denna festlighet kommer också att bli att få träffa några vars bloggar jag läser och som läser min. Frågan är bara om vi kommer att känna igen varann...

2 kommentarer:

 1. Det ska bli så kul imorrn med lite "förgalafniss"! ;) Och jag ska definitivt inspektera trädgården! ;) Jag börjar liksom inse nu att det är på lördag, har inte varesig tänkt eller planerat så mycket inför. Det får bli som det blir! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Du ä galansdrottning hur du än ser ut !! Du är bäst & vacker som en princessa.

  Va ä väl en bal på slottet ;)Du har väl kvar prinsesskronan? det räcker med den..hihihiii..

  Ha nu en underbar helg & tänk bara på dej själv.Önskar så att jag kunnat åka med..nästa gång då hoppas jag :)

  Kramizz Nilla

  SvaraRadera