tisdag 17 maj 2011

Liten har blivit lite stor

I lördags hivade vi ut Victors spjälsäng!
Vid fotändan av vår säng står nu istället en pyttig utdragssäng. Min gammelmorfar köpte den nån gång för längelänge sedan. Hans namn står fortfarande skrivet i botten av sängen, från när han tingat den i butiken. Den är sliten och sådär, men jag tycker jättemycket om den - just för att den är från gammelmorfar Hjalmar, som jag minns tydligt från när jag var liten. :)
Victor har lite svårt att komma till ro i nya sängen på kvällen, men sen sover han som en liten gris hela natten. Sen har han förstås kommit på hur lätt det är att komma upp i mammas och pappas säng nu... Men imorse klättrade han ur sängen istället och gick ut ur rummet. Jag vaknade när han öppnade sovrumsdörren. :)
Storebror vill inte vara sämre - han har också blivit lite stor. Han ville gå till frisören i helgen - eget initiativ som vanligt.
Han valde noggrant vilken tröja han skulle ha när vi gick dit och valde för första gången inte blå hårfärg, utan orange. Han var helnöjd när vi gick därifrån. Stolt som en tupp, skulle man kunna säga, om man har humor... och mina barn är ju begåvade med en mamma med ett fantastiskt sinne för humor. Galet rolig morsa, faktiskt. Och väldigt ödmjuk. ;)

5 kommentarer:

 1. vilken fantastisk säng!

  SvaraRadera
 2. Men guud vilken söt historia den lilla sängen har! Mysigt!
  Och vilken snygg kille med orange tuppkam :-)

  Och mkt riktigt, väldigt rolig och go mamma har dom :-)

  SvaraRadera
 3. Grymt rolig morsa måste jag säga!
  O grymt snygg kille i fräckaste frillan.
  O för övrigt så heter våran lilla kille oxå Victor!Så vet du...ha ha ha

  skön blogg du har!Kram

  SvaraRadera
 4. Det var faktiskt till mig som morfar Hjalmar köpte sängen. Så den är mer än 64 år gammal.//mamma

  SvaraRadera
 5. Lilla mamma! Då är det ju inte längelänge sedan, utan bara liiite länge sedan. :) puss!

  SvaraRadera