måndag 18 april 2011

Juntapremiär!

Sedan urminnes tider har min mor och hennes syster haft en syjunta ihop med ett gäng vänner. Jag har aaaaldrig varit med i en junta av något slag, men det beror bara på att jag inte har hittat den perfekta förrän nu.
För vad kan väl passa mig bättre än en kakjunta?! :D Förstår inte varför jag inte har kommit på det själv?
Ett gäng tjejer har nyss dragit igång en blogg som heter just Kakjuntan. Där bakar man enbart bakverk ur valfri version av boken Sju sorters kakor. En gång i månaden ska var och en baka och med start i maj utifrån ett specifikt tema. Jag tyckte att det verkade vara en hyvens idé, så jag frågade om jag fick vara med. Och det fick jag!
Mitt första bidrag fick bli något som ni redan har läst om här, nämligen Märtas skurna chokladkakor. Gå gärna in och inspireras av allt spännande som kommer att bakas och beskrivas där.
God natt!

4 kommentarer:

 1. Men så roligt :-D Det kommer nog passa dig precis det där :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. gomorron!

  ja dom syjuntorna.....tänk om dom hade skrivit gästbok med recept mm.Hade vart spännande att se vad dom bjudit på under alla år.
  Kakjunta kommer passa dej perfekt.
  Du får väl bjuda på "Fru Ebba Larssons knäck eller kola" recept...hihihihiii...
  Att vi inte dooooog när hon kom in i butiken...GAPSKRATTAR själv just nu i skrivande stund :)))))

  Uteköket är på framsidan :)Ska ta fram en gammal järnsäng & bädda skönt med myggnät mm.Så man kan ta sig en tupplur ute i det fria.Ska bara sätta en målarpensel i händerna på Alva på fredag när hon kommer.

  Grattis till KÄRLEKEN idag...hipp hipp huuuuurrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!

  Puss & kram !
  Nilla
  Ps.kläderna faller ;) med glädje...

  SvaraRadera
 3. Nilla! Ja, denna "fru Ebba Larsson"... Vad ska man säga? Det är väl bara att tacka henne för all ansikts- och maggympa som hon har bidragit med under åren. Ett av de roligaste minnena från Nillas Blommor, helt klart! :D

  SvaraRadera
 4. den mest perfa junta man kan tänka sig! ;D

  SvaraRadera