onsdag 6 april 2011

First date - chokladkakor

Sååå....nu är det gjort. Isen är bruten. Första daten med Karl Alfred är avklarad.
Nu när han är använd är han inte alls lika glänsande och vacker längre, fastän jag har gjort rent... (Preciiiiiis som med mänskliga förälskelser... ;) ) Men jag tänker behålla honom för mig själv i alla fall!
"Märtas skurna chokladkakor" ur Sju sorters kakor fick äran att åka med på premiärturen. Det var ett givet val! Det var nämligen min absoluta favoritkaka när jag var liten (i hård konkurrens med syltkakor) och jag kan fortfarande äta hur många som helst av dem. Dessa godsaker ska få åka med till Grästorp och ätas upp på min mormors 85-årskalas, förutom ett litet gäng som ska ätas upp alldeles ljumma nu i arbetsrummet.
Han kan sitt jobb, den där K-A. Lekande lätt snurrade ingredienserna ihop och vips var kakorna i ugnen. Lovely lovely! De kommer nog frodas ihop - mitt midjemått och han!

2 kommentarer:

  1. och här har du ju ett bidrag till Kakjuntan färdigt!

    SvaraRadera
  2. ÅHHHHHH har du en kitchenaid? *avis* (<-- bara förnamnet) jag tänkte nästan köpa med mig en hem från England, där kostade dom bara ca 3000:-

    Visst är det roligt att titta på gamla kort. Jag brukar tänka "hur i h-vete kunde vi ha på oss det där?" Men då var man ju bäst, snyggast och allmänt skitbra!

    Kram

    SvaraRadera