lördag 19 mars 2011

Dassigt test

För ungefär ett år sedan började Victor sin experimentkarriär med att testa skvättförmågan i våffelsmet. Sedan dess har han utforskat en hel massa saker förstås, men nu har vi haft premiär för vårt gemensamma toarullstest. Det går ut på att någon (läs: Victor) drar ut allt papper från en nästan ny toarulle och att någon (läs: mamma) sedan ska försöka att rulla tillbaka allt upp på rullen. Prova nu själv att få upp toapappret helt slätt och tajt på rullen igen. He he he...

I början går det ganska bra, men sen skenar pappret helt plötsligt iväg och snart är rullen lika bred som en hushållsrulle istället. Hur går det till egentligen?!

Det är bara till att konstatera att det är en evinnerlig tur att detta rullande egentligen sker maskinellt, för om alla toarullar skulle rullas för hand, skulle en bal med toapapper ta tre gånger så stor plats jämfört med idag och något sådant utrymme har vi inte räknat in i utbyggnaden av huset.

(Och nu fick ni en liten gratisglimt av vår fantastiska 70-talsvåtrumstapet. :) Att bli av med den kommer att bli ett hårt slag, men vad gör man inte för att slippa fuktskador? Ska kanske rama in en bit och dekorera det framtida nya badrummet med...inte en dum idé alls, om jag får säga så själv. Och det får jag!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar