torsdag 31 mars 2011

Trea femma

För aningen mer än exakt 35 år sedan kom jag till världen - en liten skruttig bebis som rusades iväg till kuvös med en gång. Mamma fick någon medicin eller smärtlindring precis innan jag kom ut och allt det där var kvar i min kropp, så jag behövde lite extra hjälp för att bli av med det där. I tio dagar blev jag kvar i kuvösen och läkarna lär ha sagt att jag inte skulle ha överlevt om jag varit en pojke. Flickor är tydligen starkare än pojkar som nyfödda. Tack för det!
När jag vaknade imorse kände jag mig återigen lite skruttig. Jag har varit hängig och trött hela dagen, så idag har jag faktiskt känt mig väldigt mycket äldre än igår. Inte visste jag att trettiofemman vägde så tungt på ens axlar... :)
Tack alla kära, för hälsningar via samtal, vykort, sms och facebook. Extra megatack till Annika, som kommit ihåg mig och skickat en alldeles ljuvlig ask med choklad från bästa chokladstället Ejes, fastän hon är alldeles övermoget gravid och har en hel del annat att tänka på. Uuunderbart gott, min vän!
Av mina killar har jag fått biljetter till Septembers spelning på Berns den 26 april. Det ska bli så kul! Jag tycker att hon är en helskön artist och ser verkligen fram emot att se henne live. Tusen tack, mina älsklingar!
Imorgon kommer mor och far och sedan blir det kalas hela helgen. Lovely!
Hoppas nu bara att den här gamla kärringen inte går och blir sjuk nu, så att hela firandet behöver ställas in... Nej, det går jag inte med på!

3 kommentarer:

 1. Grattis grattis nàgra timmar för sent!!
  Vi kan väl dränka àlders-sorgen tillsammans till sommaren?
  (inte för att det känns sà illa men det är ju alltid en ursäkt :-)

  SvaraRadera
 2. Sofia, jag vet inte riktigt om jag vill dränka ålderssorg ihop med en barnrumpa som du, men okej då! Om inte annat kan jag ju dela med mig av den enorma erfarenhet av 35+-livetjag hinner samla på mig på de månader som är kvar tills du gör mig sällskap. ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Hurra hurra hurra!!! (orkar bara skriva 3 ;P)

  Ja det gick inte att motstå min inlägg va? ;) Det är ju faktiskt så mycket roligare att skriva när man får kommentarer!

  Kram

  SvaraRadera