torsdag 19 juni 2014

Garderob Pax från IKEA

I helgen hann vi bland annat med två kalas, en inköpsrunda till Fredells, Kakelspecialisten och IKEA och montering av nyinköpt garderob.

Vi valde en Pax-garderob från IKEA. Garderoben är 150x201 cm och bygger ca 60 cm i djup med skjutdörrarna. Färgen är neutralt vit. Likadan garderob ska sedan in i Victors rum och ut i vardagsrummet, men i vardagsrummet blir det spegelglas på dörrarna. :)I den ena garderoben ryms inte bara kläder i lådorna, utan även leksaker och annat på hyllorna.


Två klädstänger på ganska låg höjd passar Hugo idag, men det är enkelt att flytta stänger och hyllor när så behövs. På vänster sida sitter också en utdragbar "krok", med plats för diverse hängande ting - slips, påse med "skatter" etc. :)


Alltså - mjukstängande lådor! Vilken lycka! :D

Innan vi åkte till IKEA använde vi ett ritverktyg, som finns på deras hemsida. Det var lätt att använda och gav en bra bild över hur det färdiga resultatet skulle bli. På det sättet var vi ganska klara över vad vi ville ha redan innan vi åkte och det gick snabbt att hämta de saker vi behövde.


2 kommentarer:

  1. Härligt att se, en bit i taget. Till slut blir det klart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns alldeles galet att börja med inredning. :) Och härligt!

      Radera