torsdag 28 juli 2011

Härligt fyllda dagar

Vi har hunnit med en hel del de senaste dagarna, jag och pojkarna. Vi är ju på besök hos mormor och morfar i Västergötland och då händer det grejer.

Kungajaktmuseet Älgens Berg på Hunneberg har vi besökt. Hugo och Victor var där i våras med mormor och morfar, men för mig var det premiär. Där klappade vi vildsvin och älgar (uppstoppade sådana), matade höns och oss själva. Det är vackert på berget!

Häromdagen hamnade vi mitt i ett härligt bull-, nej, cupcake-kalas hos kusinen Nilla i Dalsland. Det var riktigt mysigt att sitta och prata en massa. Det hände inte igår!På kvällen samma dag åkte vi båtbrygga på Nossan hos Gunnel i Kroken. Jag har paddlat i Nossan många gånger, men aldrig just den här sträckan. Ljuvligt att glida fram nästintill ljudlöst på vattnet. Vi grillade ekologisk korv, åt närgjord glass, morfar och Hugo badade både i ån och i badtunna. Hugo lyckades också fånga en liten mört. Lycka! Det var en trevlig tillställning det där. Sista gången för denna säsong är nästa tisdag. Passa på om ni är i närheten!


Igår var vi alldeles ensamma om att tycka att en dag på Liseberg vore toppen...eller kanske inte. Solen sken från i närmaste klarblå himmel och det var knôtjockt med folk överallt. Men ungarna var helnöjda när vi åkte hem och det är väl det som räknas. (Mamma var också lite nöjd. Hon vann 2,2 kg Ballerinakex efter spel för 20 kr. Schysst!) Och pojkarna är alldeles kära i Lisebergskaninerna. De hade kunnat vara i kaninhuset hela dagen tror jag. :)
Denna dag har vi tagit det lugnt och varit och badat. Såååå skönt! Killarna var i vattnet eller vid strandkanten mest hela tiden. I bilen på väg hem kronsomnade Victor. Sjöluften är stark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar