torsdag 14 juli 2011

Ajöss altan!

Så här såg baksidan av vårt hus ut i april, innan vi började leasa ut våra rabattväxter till vänner och bekanta:
Så här såg samma plats ut i lördags, med rabatterna länsade på en massa vackert, som vi kan komma att återta när det är dags att anlägga nya rabatter om några år:
Så här ser det ut nu - det går snabbt utför:
Men det kommer att bli himla bra, när det är klart. De har slitit hårt, Jonas och svärmefar, i bobcat och grävmaskin. Och jag och svärmemor har slitit med barnen, de där hejdlöst jobbiga barnen...som alltid är i vägen och aldrig hjälper till. ;) Årets beting för bygget är att få klart grunden och källarmurarna till utbyggnaden, typ utvändig tilläggsisolering av befintliga källarväggar, dränering och återfyllnad. Tjolahopp! Det kommer med andra ord att bli en del sand och jord här på bloggen framöver. Be warned!

1 kommentar:

 1. hej hopp!

  jo men visst är det så att barnen inte bryr sig eller vet var dom befinner sig.självklart skulle jag också vilja dra iväg nånstans högt bland molnen men det får bli nån annan gång ;) eller ja ovan molnen befinner jag mig nästa jämt, eller snarare 7 himlen...hihiii

  Men jösses så mycket ni har på g.Kommer bli kanon men det är jobbigt medans det pågår.

  Mycke läckert har du bakat igen...smaskens!

  osis att vi inte bor närmare varandra...här behövs det fyllnadsjord, stenar & grus.håller på med lite projekt ute.Kryddträdgård mm mm ala Ernst.

  Ha en underbar helg!
  Kram nilla

  SvaraRadera