tisdag 10 april 2012

När ena barnet har brutet ben...

...och man är ensam hemma med båda barnen, måste man hitta på stillasittande saker som kan vara kul för båda två. Hittills tycker jag att vi har lyckats ganska bra.


Eftersom gipset redan är färdigmålat, fick de igår måla varsin porslinsmugg (- hittade ett set med mugg, pensel och färg för 29 kr på ICA Maxi). Båda två tyckte att det var riktigt roligt och ville göra mer när de var färdiga. Jag får väl köpa några helvita assietter eller nåt...


Hugo gjorde en mumie, en skorpion, en nyckelpiga, en sol och en påskkärring på sin mugg. Victor ville ha hjälp med en egen mumie och nyckelpiga, men målade en massa andra saker helt och hållet på egen hand.

Idag har vi suttit på golvet och lekt med lego och bilar. Medan jag lagade lunch myste ungarna lite med varandra. De fyllde på med fler gosedjur, en filt och en bok efter det att kameran försvunnit.


Hugo har också roat sig med att ta kort. På mamma och lillebror, på sig själv och på en herrans massa leksaker och gosedjur.


Här är tre av de absoluta favoriterna: lilla Bella (mellan våra foton) och Bella och Tiger längst ner. Lika älskade av Hugo som han är älskad av oss, skulle jag tro.

Det ska bli spännande att se vad det blir av morgondagen... :)

2 kommentarer:

  1. Wow, vilken mamma du är! Så mycket kul ni hittar på. Låter hur mysigt som helst!

    SvaraRadera
  2. Omg det här är så vackert jag tyckte bilderna var jättegulliga jag bröt också benet i fjällen det här året och det var jättejobbigt jag är så stolt över att han klarade det tuffa! :D

    SvaraRadera