onsdag 4 april 2012

Jennies räksallad

När jag pratade med Jonas häromdagen om vad jag skulle äta till middag, uppmanade han mig att koka ett ägg. Så det gjorde jag. Det här blev resultatet: 



Jennies räksallad, 1 port.
en stor näve färsk babyspenat
ca 0,5 dl creme fraiche
2 kokta ägg
1 avocado
2-3 jordgubbar
en rejäl hög med handskalade räkor
precis så mycket majonnäs du tycker om

"Riv sönder" spenaten lite och lägg i botten av en tallrik, klicka ut creme fraiche och ringla över lite majonnäs. Tärna avokado och klyfta ägg och jordgubbar och fördela ovanpå spenaten. Lägg räkorna i en hög mitt på tallriken.

2 kommentarer:

  1. Vilken macka! Den slår Slusskaffét i Trollhättan. kram mor

    SvaraRadera
  2. Jo, fast den saknar bröd... :)

    SvaraRadera