onsdag 12 januari 2011

Mitt bästa vapen

Första lektionen igår gick förstås bra. Det var en liten grupp och de var inte alls farliga. :) Det bästa med att vara tillbaka på jobbet är än så länge att jag får äta i lugn och ro (ja, hyfsat lugnt är det i matsalen) och att det inte är någon som klättrar och klänger på mig med kladdiga händer. Det sämsta med att vara tillbaka på jobbet är än så länge att jag inte får gosa och gulla med Victor precis när jag vill... Njäää, det var nog tyvärr inte helt sant, det sämsta hittills är att jag redan har stött på missunnsamhet och kommentarer om mitt schema från människor som inte har något med mig att göra. Orka sitta och kolla igenom alla kollegors schema för att se vem som har mer eller mindre än en själv!!! Det är så trist att mötas av tråkig attityd när man själv känner sig taggad och är glad över att vara tillbaka efter så lång tid. Men, men jag får väl ta det onda med det goda helt enkelt och möta surmularna med ett leende imorgon med, gärna ackompanjerat av högljudda skratt i korridor och personalrum.

4 kommentarer:

 1. Får jag gissa att det är någon 40-talist som har synpunkter? - eller? Stå på dig! Det där med skratt i korridoren är bra. Det retar en hel del. Jag har prövat! Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Ja men ÄR det inte typiskt...att dom ska finnas överallt.På dom bara, det vet jag att du kan.

  Sitter själv här just nu & funderar på vad jag ska göra när jag inte ska vara "hemma" med barn, har funderingar på en liten butik I en mysig bod här ute.Inredning, virkat, omgjorda loppissaker, lite närodlat mm mm.....tror det kan vara nått för mig.

  Kram kram// Nilla

  SvaraRadera
 3. Helt klart ett mycket bra vapen!

  SvaraRadera
 4. Nilla - absolut en liten butik. Det låter som hand i handske!

  /Jennie

  SvaraRadera