måndag 10 januari 2011

Scenskräck

Idag var det så dags att börja jobba igen. På riktigt. (Jag tjuvstartade ju före jul, men utan elever.) Tänk, jag har varit föräldraledig sedan april 2009. Det är ju en hel evighet! Det känns bara bra att vara tillbaka på jobbet, men tanken på att jag ska ha lektion skrämmer mig nästan lite. Kommer jag fortfarande ihåg hur man gör? Tänk om inget funkar, tänk om jag glömmer allt jag har planerat, tänk om de inte tycker om mig? Men det där är bara min knäppa hjärna som håller på och varvar upp. Jag är ju för sjutton proffs. Och visst är det trevligt om eleverna tycker om mig, men det är faktiskt inte det viktigaste. Och funkar inte allt första lektionen, så får jag väl fixa det till nästa gång. Inga problem! Jag har haft planeringstid idag, så imorgon är det dags att träffa min första klass. Wish me luck!

1 kommentar:

 1. Gomorron!

  klart du fixar det! du är ju som du själv säger PROFFS !!!!
  Lycka till !!!

  Grattis till dina minus kilo.Att det ska vara så svårt.Men det visste man ju redan, som mamma säger du kan äta vad du vill bara du rör på dej.Men det är baskemig inte det lättaste när det är så mysigt att krypa upp isoffan efter ett långt barnpass/hempass med en götteskål ;)
  Bara att trampa vidare på motionscykeln :)Nu får gärna snön försvinna så man kan gå ut & gå riskfritt.Fast i skrivande stund så vräker snön ner :(

  Ha det gött!
  puss
  Nilla

  SvaraRadera