torsdag 20 januari 2011

Värmande vänner

Jag har haft två följeslagare under de senaste dagarnas konvalescens.
Den ena är Studio 54 - ett sagolikt te från Nacka Te & Kaffehandel. Jag kan inte riktigt beskriva hur det smakar eller doftar. Det enda jag vet är att jag inte vill dricka något annat te just nu.
Den andra följeslagaren är egentligen två i en. Ett par ljuvliga raggsockor från RVLT. Jag brukar helst gå barfota hemma (oavsett årstid/temperatur) men sedan jag fick dessa i nyårspresent så är jag fast. De är såååå sköna! Och så vackra och uppiggande att se på! Blir du avundsjuk kan du t.ex. köpa dem här.

Jag har jobbat på så smått med mina höga skratt i korridorer och i matsalen och jag tycker nog att jag har lyckats ganska bra... Det blir förstås inte samma när treenigheten nu är helt splittrad, men visst finns det goa skrattare kvar ändå.

("Treenigheten" tarvar väl sin förklaring - helt kort är det jag och två fd kollegor/fortsatt vänner jag menar. Vi har delat arbetsrum, vinflaskor och en massa annat, men numera är vi på tre olika ställen. Om bara ett par veckor ska vi gosa ihop oss i en insnöad sommarstuga en hel helg - bara vi - och prata, skratta, dricka vin och prata lite till. Åh, herregud, va jag längtar!)

Vänner ja - vännen Linda fyller 35 idag! Hipp hipp hurra! Vännen Alex ska gifta sig i maj! Hipp hipp hurra! Vännen Therese flyttar till Stockholm om ett par veckor! Hipp hipp hurra!

Så glad att dessa och alla ni andra varma vänner finns.

1 kommentar:

 1. wow wow wow...vilka socks!! vill ha.....kan undra om dom finns för klumpfötter & ben oxå..jhhihihii..

  ja du kära kusin..."Figge" ja...namnet kommer från han, ja just han.Ja det var otroligt va han har blivit gubbig...hihiii...vi som är så ungdomliga & inte ett år äldre.Radioskugga ja, helt underbar serie.Var bara tvungen att gå in & beställa hem den...

  härliga saker du har att se fram emot.Själv ser jag fram emot när jag & Peter ska gå på den lokala bio & se på Änglagård3 & intaga en sallad på ortens enda resturang(pizzeria)...hihiii

  Kramizzz Nillizzzz
  Trevlig helg !

  SvaraRadera