fredag 28 maj 2010

Det finns en nytta med allt...

Tittade du på SVT1 igår kväll och lyckades hålla dig vaken ända till kl 23? Grattis! Då behöver du inte läsa några löpsedlar idag! Ha en skön ögonvila! (Och förresten behöver du inte tjuvlyssna på några lunchsamtal idag heller, för du vet ju vad aaaalla pratar om idag...)

2 kommentarer:

  1. Hej, nu har jag hittat hit :) Vilken fin blogg du har! Ville egentligen bara skicka en liten tanke till dig såhär i betygstider. Jag har en såhääääääääääääääär stor hög med mig hem för att läsa över helgen (du förstår säkert hur stor den är). 3:ornas betyg ska vara satta måndag kl 8 :) Min mailbox är fylld till bredden. Hoppas att det har gått bra med uppsatsen. Pussa grabbarna från den busiga lampsmälllaren i B11.

    Ha det gott!
    /Sophie

    SvaraRadera
  2. Tack! Vad glad jag blir att du tittade förbi. Jo, betygstider, ja... I år befinner jag ju mig i motsatta lägret och jag är precis likadan som alla elever jag brukar skälla på så här års. Uppsatsen är fortfarande inte helt klar och inlämning är på söndag. Häpp! Jag skickade en version till handledaren, men har ännu inte fått hans godkännande för att lägga fram den, så vi får väl se... Må så gott!

    SvaraRadera