måndag 31 maj 2010

Hur tänkte dom då?

Igår var det ju mors dag. (Grattis lilla mamma!)

Så i slutet av veckan satt en affisch på dörren till V-h:s enda konditori/bageri, med en bild av en tårta och texten "Fira mors dag på söndag" med stora bokstäver. Under denna affisch satt en handskriven lapp på en bit kartong. Där stod: Inga barnvagnar i lokalen.

......!.....?.....!.....

Okej, mina barn får alltså inte fira mig på konditoriet eftersom ett av dem sitter i barnvagn, och jag kan inte fira min mor där eftersom jag är föräldraledig med ett barn i barnvagn.

Men, så, grattis då mormor! Du och mamma kan ju gå dit. Nej, just det, det går ju inte - du går ju med rullator...

4 kommentarer:

 1. hahahaaaa...hihihiii....PUSS !

  ÄLSKAR DIG !!!!

  Ja ibland kan man ju undra!

  Kramizz//Nilla

  SvaraRadera
 2. Det är bara så trist att inte kunna ta en fika med sina barn efter dagis eller en lördag. Visst kan jag lämna barnvagnen utanför, men av princip bojkottar jag stället. Tyvärr! De har jättegoda grejer där.

  SvaraRadera
 3. Jo, tack, jag kan väl gå dit och ta en fika, men hur kul är det att sitta själv och ev titta ut genom fönstret på sina barnbarn! Som sagt, hur tänker dom. Men Jennie, det är inga problem, för jag tar mycket hellre en fika hemma hos dig. Du gör ju minst lika goda grejer själv. Kram

  SvaraRadera
 4. Precis vad jag tänkte. Är kanske dags för ett kafé där man bara är välkommen med barnvagnar, rullatorer, rullstolar, kryckor och annat skrymmande...Eller är det kanske inte alls utrymmet som det handlar om, utan det faktum att barn låter...?...

  Älskar dig, mamma!

  SvaraRadera