söndag 2 maj 2010

Prisad

Jag har fått en award! Lilla jag!
Härliga Sofia gav den till mig. Det är hennes fel att du läser detta...utan hennes "När ska du börja din blogg Born in a grass cottage då?" så hade denna blogg inte existerat.

Ja, just det, namnet kom från henne... Jag har fått ett annat namn från henne också - Victor. Hon kommer med så himla bra idéer, den där Sofia, eller hur?! :)

Jag ska visst skicka vidare till sju bloggare och berätta sju saker om mig själv...

1. Jag följer inte så många bloggar, så jag får inte ihop sju välförtjänta...men jag skickar awarden tillbaka till Sofia, för hon skriver så klokt om så mycket. Jag ger den vidare till min goa kusin Pernilla , som har en sån enorm virkfantasi och som jag haft så mycket roligt med... ;) Till sist får Rebecca den också. Hon inspirerar mig till att komma igång med förändringen av vårt hus och hon delar med sig av så mycket gott. Tack ni härliga!

2. Jag kan slösa bort hur mycket tid som helst på Snood, Bejewled och Mahjong om jag väl börjar. SÅÅ menlöst!

3. Lakrits är inte gott. Har aldrig varit, kommer aldrig att bli.

4. Om jag vore morgonpigg skulle jag driva ett konditori. Nu är jag ju inte det.

5. Batteriet i min väckarklocka tog slut förrförra veckan. Jag har inte brytt mig om att sätta i något nytt. Om det beror på att Victor ändå alltid vaknar långt före sju eller om det beror på att jag faktiskt är föräldraledig och inte har så många tider att passa - det vet jag inte.

6. Jag pratar för mig själv. Har jag alltid gjort. När jag var liten lät det väl som om det var mina dockor som pratade, men nu behöver jag inga dockor. Dessutom pratar jag ofta på engelska när jag pratar för mig själv. Det började jag med på gymnasiet, när Jessica T och jag fick för oss att förbättra vår engelska genom att alltid prata engelska med varandra. Alla andra tyckte nog att vi var knäppa. De hade förmodligen rätt...Det har de förmodligen fortfarande...

7. Jag drömmer om ett magnoliaträd - en stor praktmagnolia. Exakt en sådan som Mia fick i lördags. Vill också ha!! (Och tänk att de som köpte mormor och morfars hus helt sonika sågade ner en ljuvlig praktmagnolia!! Galna människor!! Det är obligatoriskt att tycka om sådana träd. Punkt.)

2 kommentarer:

 1. Tack söta, vad glad jag blir! :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. gomorron gomorron!!!

  jippiiii..tack söta du :-).förgyllde verkligen min morron......

  GRATTIS TILL DEJ OXÅ!!!!!
  alltid lika kul att läsa dina underbara tankar & det roliga är ju att jag hör rösten inom mig oxå ;-)
  Kanske vore läge för en ljudblogg...finns det tro??? ja jag har ingen aning.

  om du skulle driva ett kondis så skulle du bli morron pigg...hejja hejja.kommer direkt & hjälper dig!
  Jag skulle oxå vilja ha ett mysigt kondis, fast jag är ingen hejjare på bakning.

  Attans otur med polisen...men vilken underbar replik av Hugo....hihihihiiii..kanske lättade upp stämningen något.Fast å andra sidan vill man ju helst bara glömma en sån upplevelse...ja med att få en bot menar jag ;-)

  Kramizzzz bästaste du!!!!!!
  Nilliz

  SvaraRadera