lördag 5 oktober 2013

Bloggmiddagen 2013 (del 1, skulle jag tro)

I fredags var jag på restaurang Sahara i Stockholm tillsammans med drygt 50 glada bloggerskor. Från början (förra året) var det bara tänkt som ett tillfälle att träffas och äta gott ihop, men initiativtagarna Anna och Ewa ville ge kvällen något extra och fixade fina goodiebags. I år har de verkligen gått all in och ordnat så många sponsorer och superfina saker, så att det nästan känns pinsamt att komma hem med allt. :) 

Det var många gamla bekantingar på plats, men jag satt bland idel nya ansikten och hade en himla trevlig kväll! Jag lyckades dock åka hemifrån utan kamera, så jag har inte ett enda kort från middagen...

Alla fantastiska saker vi fick med oss hem är däremot fotograferade. Jag såg nog ut som en baglady på väg till pendeltåget sent på kvällen. En liten resväska på hjul, med en stor väska lutandes mot det höga handtaget och en liten kylväska dinglandes bredvid plus handväskan över axeln och två påsar till i andra handen... :) Halvvägs till centralen började fingrarna domna i handen som drog resväskan, men vilken tur att jag faktiskt tog med den! 


Även om fokus låg på kvinnan, så fanns det en del saker till pojkarna och tur var väl det! Victor hängde som en hök över mig när jag kikade igenom allt imorse och undrade om allting verkligen bara var mammas. :)  Där fanns godis, roliga pysselnyheter från Sense, keps, födelsedagsgirlang, fluxtandkräm och pyssel, glass (värdecheck i lådan!), våtservetter, handdukar, teer, tvålar, plackers, handgjorda grytlappar, vackert kryssunderlägg från Eva Solo mm.


Det fanns en hel del ätbart - knäckebröd, aloe vera-drycken, mer te, yoghurt, goda mjuka kakor från Hägges. Jag fick ett dessertdoftande ljus från Partylite, en härlig flaskpost från Piratsessan (som jag kommer att återkomma till) och det mest galna innehållet i goodiebagen - en sodastream! Passade perfekt eftersom vår gamla börjar att kärva lite. 


Sedan fanns det en hel del skönhetsprodukter - nagellack, lösnaglar, läppglans, hudvårdprodukter av olika slag, tamponger mm - och flera vackra smycken. Jag fastnade framför allt för vingörhängena från Stilpoäng och det svarta dropphalsbandet från Living and Room. Där fanns ett underbart armband från Dag och natt också, men det var alldeles för litet för mig. :( 


Utöver alla prylar fick vi en hel massa värdecheckar och rabattkuponger, där den första redan har utnyttjats - Godisbolaget i Segeltorp bjöd på 200 gram till lördagsgodiset. :) 

Ewa och Anna lottade dessutom ut olika saker till oss. Alla fick tre vinster var och några fick ytterligare en. Jag vann alldeles utmärkta saker! Ett helt set med böcker om Stadens hjältar. Tack! säger Victor. Silikonmuffinsformar och en chokladsprits. Tack! säger Hugo och mamma. Och BÄST AV ALLT - en övernattning på valfritt Best Western Hotel! TACK! säger Jonas och jag. Från hjärtat! Det ska bli så underbart! Kanske att kombinera med reducerad entré till Centralbadet... :) 

Hela sponsorslistan kommer här. Den är galet lång!! Många sponsorer bidrog både med något till goodiebagen och till utlottningarna, medan några endast lottades ut. 

2 kommentarer:

  1. Det här är ju helt galet! Allt detta bara för att anmäla sig till en middag! /mor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och tack vare två tjejer som ville ge middagen "nåt extra"! De har fixat alla sponsorer och härbärgerat alla grejer utan att själva få något för det!

      Radera