måndag 30 september 2013

underBARA BARN och Loppipåsen Gravid&Baby


Till helgen är det dags för årets underBARA BARN-mässa i Älvsjö. Mässan handlar främst om barn upp till 6 år. De senaste fem åren har jag varit där och oftast varit helnöjd med utställarna och föreläsningarna. Jag har förstås tänkt mig dit en sväng till helgen.

Tröstisar, Kidsconcept, Lingon & Blåbär, BCWW och Barnskospecialisten lockar lite extra i år. Alla utställarna hittar du HÄR.

Jag kommer förstås även säga hej till tjejerna på Loppi, som brukar ordna så bra evenemang för oss bloggare och som även ligger bakom Loppipåsen. Det är en påse proppad med erbjudanden och produktprover, som passar oss med små barn. Den vanliga upplagan vänder sig mest till barn i förskoleåldern, men på årets mässa delar Loppi ut en påse som heter Gravid&Baby - alltså mest för er med pluttisar.

Påsen delas alltså ut på underBARA BARN-mässan mellan 4-6 oktober (i monter C15:03) och man föranmäler sig på Loppipasen.se.


Påsen innehåller bland annat våtservetter, majskrokar, pixibok, puréburk, erbjudanden från Disney, Yasuragi, Geggamoja, kex... Hela innehållet finns där man föranmäler sig.

Jag skrev ovan om "den vanliga" Loppipåsen Förskola. Den delas i höst ut i samarbete med Lekmer. Den innehåller tandkräm, kex, pixibok, A-creme, värdecheck till mjukglass, erbjudanden från Viaplay, Disney, Linas Matkasse, Lekmer, Ajax, Nordisk film med mera. Och en himla bra påse att packa extrakläder och annat i förstås! Allt om hur du får tag på Loppipåsen Förskola hittar du HÄR.


2 kommentarer:

  1. Tack för trevligt sällskap hoppas du har en fortsatt mysig helg
    Kram

    SvaraRadera