torsdag 26 september 2013

Loppi "Food & Interior"


För ett tag sedan var jag på ett härligt Loppievent "Food & Interior". Sjukdom och Brysselresa kom i vägen för ett tydligt inlägg om eventet...men nu så!

Rica Hotel Stockholm tog emot oss och utställarna/föreläsarna. Konferencierer var Johanna Westman och Andrea Engsäll. Johanna var Food och Andrea var Interior. :)
Andrea berättade om ett samarbete med Lundby, som gör dockskåp. Man kan skriva ut egna "tapeter" på Lundbys hemsida och skapa en massa annan unik inredning till sitt dockskåp. Inte utan att man blir sugen på att leka lite!


Ni får här möjligheten att köpa Lundbyprodukter till 20 % rabatt hos Lekmer.se.  Inte dumt alls! Rabattkoden gäller till den 14 oktober och vid ett köptillfälle.

Kod: d7qPEhDb87

Hoppas ni tar tillfället i akt och utnyttjar rabatten. Kanske ett ypperligt läge att inhandla första julklappen...


 Med på eventet var även representanter från Ramundberget. Bitte har jag träffat på tidigare event och nu hade hon med sig en av kockarna från deras uppmärksammade restauranger. Tydligen ska maten vara en lika god anledning som skidåkningen att åka till Ramundberget. Jag tror bestämt att de som jobbar där också kan anges som skäl för att åka dit. Goa människor! :)


 Viktväktarna var också på plats och gav inspiration till ett hälsosammare liv. Shirley Clamp var en av dem som berättade om sin väg till att må bättre. Hon signerade också sin nya kokbok - fanns en hel del intressanta recept där!


 I goodiebagen fanns en hel massa trevligheter, bland annat godis, en del rabattkuponger, godsaker från MatHem.se, tidningen Family Living och flera kokböcker.

 Även Johanna Westman signerade några av sina barnkokböcker. Victor och jag bläddrade igenom "Minsta bakboken" så fort jag kom hem och blev båda supersugna på att baka.


Bara alla teckningar av bakprodukter etc som finns på pärmens insida inspirerade till memoryspel. :) Vi tittade på bilderna och Victor berättade vad de föreställde. Ibland prickade han rätt, ibland fick vi klura tillsammans. När samma bilder sedan dök upp i ingredienslistan i recepten visste han med en gång vad varje bakverk skulle innehålla - han kunde "läsa" själv! Lycklig kille. Smart layout.


Till varje recept finns också tydliga och informativa bilder över processen.


Typiskt Johanna, att du hann före! Det var ju precis exakt en sådan här bakbok jag hade tänkt (läs: önskat kommit på att) göra. FÖRE dig! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar