tisdag 5 mars 2013

Vinn LEDDIS från Visualight

I slutet av januari var vi på premiären av Röjar-Ralf och i goodiebagen låg bland annat en reflex från Visualight - en LEDDIS. Både barnen och jag har blivit helförtjusta i denna reflex, som inte bara är reflex utan även en lampa.

LEDDIS är en reflex med inbyggd led-lampa, som antingen blinkar eller lyser med fast sken. Det gör att du syns på över 300 meter. En vanlig reflex syns ju bara när en ljuskägla träffar den, men med LEDDIS syns du hela tiden, även för andra fotgängare.

Häromdagen fick jag ett paket från Visualight med några nya LEDDIS-ar och en annan fiffig lampa - Visualight Multifunctional LED-light, som man kan fästa på vagnen, cykeln, gåstavarna, väskan... you name it! Den är lätt att sätta fast och ta loss och sitter bra på plats. Fiffigt att ha på barnens cyklar i sommar, eftersom de säljs i tvåpack med en röd och en vit lampa - belysning både fram och bak alltså.


Nu har jag fått möjligheten att tävla ut 4 paket med 2 st LEDDIS i varje. Tävlingsreglerna är enkla:
 • Gå in på Visualight och se vilka av de olika motiven du skulle vilja ha på dina två LEDDIS. 
 • Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar hur du skulle få användning för en LEDDIS och vilka motiv du skulle vilja ha om du vann. 
Tävlingen avslutas om en vecka - tisdag 12 mars - och de fyra vinnarna presenteras i ett inlägg här på bloggen, så glöm inte att komma tillbaka! :)

12 kommentarer:

 1. gillar zebramönstret så det skulle jag vilja vinna

  Eftersom jag bor på landet så finns inte lyktstolpar överallt som lyser upp, vore prefekt med dessa visuallight/reflexer att sätta på barnvagnen.

  Tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/03/05/leddis-123/

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 2. Jag är med och tävlar och skulle vilja vinna en med zebra mönster och en med en fotboll. Zebra mönstret var snyggt och fotbollsmönstret tycker jag om eftersom jag älskar fotboll. Jag skulle få användning av dessa i mörkret en kall vinternatt.

  f.schon@live.se

  SvaraRadera
 3. Visst börjar det bli ljusare - men när jag kommer hem från jobbet och ska ta min promenad med lillen i vagnen så blir det ändå snart mörkt - då skulle de här vara toppen! =)Jag skulle vilja ha med ugglan på för jag älskar ugglor - och det gör även lillens bäste vän så då skulle han få den andra så de har lika! =) Håller tummarna nu!

  heidilarsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jaa, jag är med och tävlar! Den blåa LEDDISEN och den med en uggla på tyckte jag mest om. Jag skulle hänga en på handväskan, i bak, så att den syns när jag har ryggen emot. Den andra skulle jag ha hängandes på barnvagnen, jag tror nämligen inte att det finns en enda reflex på våran vagn nämligen.


  atarinakall@hotmail.se

  SvaraRadera
 5. jag är gärna med och tävlar om en blå och en uggle LEDDIS. jag bor ute på landet med väldigt få lyktstolpar. vissa kvällar stannar vi för länge hos våra vänner och har inte alltid tänkt på det där med reflexer. LEDDISAR hade varit kanon att ha på vagnen så vi alltid har några reflexer med oss.

  =)

  lis1etavlar@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Har jag turen att vinna vill jag ha Zebra och hjärta.
  Jag skulle ha Leddis hängande på väskan/jackan och därmed alltid synas när jag är ute och rör mig.

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med. Tjejen tycker om ugglor och fotbollar så vi tävlar om de motiven :-)
  Vi bor bredvid en stor park som vi måste gå igenom för att komma till förskolan eller mataffären, lekplatsen osv och jag blev jättechockad första gången det kom en moped i mörkret (jag har aldrig kört moped så jag visste inte att man fick köra på de små vägarna) så att hänga en ledis på tjejens ryggsäck och en på vagnen vore perfekt för även om det finns viss belysning så blir det ganska mörkt bland alla träden!

  rockbarnettavlar@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och skulle vilja vinna en med ugglor och en med hjärta. Hjärtat skulle min lilla tjej få och ugglan hennes kusin som bara älskar ugglor. Man kan inte vara nog försiktig med sina små hjärtan och dessa skulle vara perfekta då dessa två damer har en tendens att vara överallt nu för tiden.

  Nu håller vi tummarna allt vad det går.
  Kramar från Emma, Ella och Moa
  emma.widman@hotmail.com
  emma.widman@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Är gärna med på utlottningen. Fotboll och zebra skulle vara trevligt.
  Jag skall ge dem till mina barnbarn kära.
  För att synas,de skall dem i mörkret bära.

  SvaraRadera
 10. Yngste sonen har under hela vintern haft trafik-kunskap i skolan och påpekat hur viktigt det är att använda reflex. Eftersom han och jag promenerar mycket tillsammans så vore det kul att överraska honom med nya proffsiga reflexer. Jag föll för ugglan och zebran!

  SvaraRadera
 11. Jag är med och tävlar!
  Jag skulle vilja vinna fotbollen och ugglan. De är ju alltid bra att ha och oavsett årstid så bör man synas när man är ute och går med barn!
  deborapersson@gmail.com

  SvaraRadera