torsdag 28 juni 2012

Hugo 6 år

05:40 imorse vaknade Hugo. Neeeej, inte redan! tänkte jag. Strax efteråt kom lillebror. Jag lurade kvar dem i sängen en timma, sedan fick Hugo lägga sig i sin säng igen och sova räv, medan jag fixade kalasbrickan.

Sen så!

Victor och jag klämde i med födelsedagssång och hjälptes åt att bära presenter och bricka. Hugo (bless him) spelade överraskad med övertygelse och lät lillebror hjälpa till med paketöppningen.Star Wars-grejer stod högt på önskelistan, så han fick Darth Vader och Yoda till sin tidigare samling. En Beyblade var också inslagen och på kalasbrickan fanns, förutom födelsedagståget, en bulle, en kaka och en mugg med mjölk.
När alla paket var öppnade fanns det ett stort kort kvar, med en massa namn på. Jag läste alla namn och han tittade konstigt på mig. Så öppnade vi ytterdörren och där, i solljuset, stod studsmattan med stort STUDS!  Han ville förstås ut på stört, men jag övertalade honom att vänta, för att inte väcka alla grannar. :)Sedan har vi hållit oss på mattan nästan hela dagen, lillebror lika förtjust som Hugo. De har haft jätteroligt! Deras grannsyster kom över med paket ihop med en kompis och vi bjöd på obligatorisk pannkakstårta och en massa hopp.En riktigt härlig födelsedag har han haft, vår store kille. Älskar'n så det gör ont i hjärtat, gör jag.

2 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott till stora killen! Härligt med studsmatta, det är bland det bästa köpet vi gjort! (Även om den inte är så tjusig...)

  Ang fiskpedikyren har jag lite dåligt samvete, har helt glömt bort det i "före-semester-stressen". Ser inget till och med datum på presentkortet, så vi kanske kan ta det lite senare i sommar istället.

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fötterna finns kvar, så även fiskarna (får vi hoppas!). Vi tar det när vi hinner. Ingen brådska!

   Studsmattan har varit upphov till syskonbråk idag, men det är väl nyhetens behag, hoppas jag... :)

   Radera