söndag 28 april 2013

Andra kalasdagen av tre avklarad!

Idag har det varit lek med presenter på förmiddagen, släktkalas på eftermiddagen och simskola på kvällen.  Trötta barn somnar snabbt! :)

Igår fick Victor både lego, pussel, pyssel, gatukritor och annat som han och Hugo har lekt med idag.När nästan allt var genomlekt var det dags för nästa kalas. Nu fick han flera härliga böcker, en "Ändri Bööödsch"-T-shirt, pennor, pysselbok och en hett efterlängtad flaska ketchup! (Ketchup är i princip det enda han har önskat sig, tokiga unge!)Men den coolaste presenten var nog ändå den radiostyrda bilen!!! Vilken lycka! När gästerna hade gått hem blev det gott om utrymme att övningsköra på och nu står bilen parkerad vid fotändan av Victors säng - nära tillhands. 


Storebror blev aaaaningens avundsjuk och önskar sig härmed en likadan när han fyller år. :)

Även idag bjöds på gristårta - en liten variant. Istället för ett marsipanlock, som igår, blev det hallongrädde och så tryne, öron och knorr i marsipan. Gott!
Imorse tillverkades hallongrottor och chokladsnitt. Nog de bästa i sitt slag tillverkade av mig! Båda sorterna var perfekt gräddade. Smarr! Omtänksamme Victor ville bjuda sina simfröknar, så de fick varsin påse med ett par av varje i.

Recept får komma en annan dag, för nu ska jag förbereda det sista inför den tredje kalasdagen - den riktiga. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar