torsdag 23 februari 2012

Andrum

Som ni har märkt har de senaste veckorna bara snurrat runt här hos mig. Inläggen har varit få och handlat om sådant jag inte alltid skriver om.

Jobbet har ätit upp all tid och gjort mig till en riktigt sur och gnällig mamma, fru, vän, kollega och lärare. Jag har känt att jag bara har hunnit med hälften av det jag ska. De senaste veckorna har jag haft den där hemska känslan av att jag har glömt något - ett möte, ett prov, en planering - men jag har inte kunnat komma på vad. Klassiska, härliga symptom på att man är på väg mot en vägg i 110 km/h.

Nu börjar det lätta lite. Stabilisering. Jag hade ett himla bra samtal med min chef häromdagen och bara det gjorde att allt känns lite lättare och bättre. Och igår fick jag och flera kollegor en heldag med inspiration och energipåfyllnad, då Lovisa Jansson från Lärarfortbildning var hos oss och pratade om mentorskap i gymnasieskolan. Det var så givande och inspirerande och Lovisa var så himla bra! Hon lyfte mig.

Det är snart dags för sportlov och som jag längtat! Denna luftbubbla har hållit mig flytande de senaste veckorna. Jag ska försöka att inte arbeta allt för mycket, men ett par dagars fokuserat planeringsarbete blir det nog, för att sedan förhoppningsvis kunna få det lugnare kvällstid framöver.

Note to self: be om hjälp, samarbeta, lek med barnen, sov tillräckligt.

Andas.

1 kommentar:

  1. Saknar dig min vän. Dags att försöka ses?
    Kram Nina

    SvaraRadera