söndag 10 oktober 2010

På nya höjder

Idag gjorde hela familjen en spontan utflykt till Kaknästornet. Ibland krävs det inte så mycket för att få något att prata om resten av dagen. Gott fikabröd, snabb hissfärd, rolig presentbutik och förstås en hygglig utsikt, även om vädret inte var det allra bästa.

Globen, Stadshuset, Skansen, Värtahamnen och Gamla stan i all ära. Det vackraste jag såg från våning 31 var färgerna i den omkringliggande skogen (fotot ger inte hela färgspektrat). Hösten gör gott för våra ögon!

Vi avslutade hela besöket med att leka lite på en lekplats i skogsbrynet. Där fanns en grillplats. På väg hem såg vi att Tekniska museet har en utställning om flygplan och med tanke på vår yngste sons besatthet av allt som flyger, så har vi redan nästa museibesök planerat. Flygplan på Tekniska, korvgrillning vid Kaknäs. Jag misstänker att Polismuseet kan få sig ett återbesök när vi ändå är i närheten. Så får båda barnen det de vill.

1 kommentar:

 1. Hallå där!

  åå vilken mysig spontan utflykt.Alva & Sam kommer till helgen.Får försöka hitta på nått kul då.Släppa all kaos här, men det börjar bli bra nu.förutom att vi fick för oss att flytta trappan upp till den gamla murstocken i vardagsrummet...puh !! men det kommer oxå bli kanon.

  Ja visst är hon underbar "stenwallskan"...hihiii..vet inte vad jag har gjort eller snarare barnen.Dea la in stora charmen när hon var här & vi var på loppisrunda.... ;)

  Hoppas allt är bra med er.Ser ju att "lilleman" växer & frodas...sötnos där.

  Pussiluss/Nilla

  SvaraRadera