torsdag 12 augusti 2010

Grönt är skönt!

När det blir rätt grön i alla fall. Och det tror vi väl att det är nu. Snyggt va?! "Lind" heter kulören. Från Alcro. Åsa på Målarmästarns i Enskede visste helt klart vad hon snackade om. En sida klar.

Med lite hjälp från min bästa jobbarvän.

Hugo är förresten en riktig jobbargubbe, enligt honom själv. Enligt pappa och farfar också. Han hjälpte dem med att gjuta grunden till stödmuren som ska upp utmed garagets ena kortsida.

Han fyllde hinkar med vatten, sprang med tomma hinkar till grushögen, öste i grus, satte på och stängde av cementblandaren och samlade ihop tomma säckar.

När han tröttnade på att hjälpa till, då hann inte pappa och farfar med riktigt... Min duktige kille!

Andra skulle kanske kalla detta för barnarbete. Jag kallar det för väldigt fiffig sysselsättning vid viktigt arbete för föräldrarna. Han tror ju att han får hjälpa till för att det behövs, men egentligen är det ju bara för att hålla koll på honom...eller...? Då är det en extra bonus att han jobbar så himla bra! Fast det förstås - i sådana brallor skulle jag också vara en riktigt duktig jobbargubbe!

2 kommentarer:

  1. Jättefin färg! Och coola byxor Hugo har, vart har ni köpt dom? Vet två barn här hemma som skulle gilla (och behöva) arbetsbrallor! De där var ju rätt bra också för man ser ju barnen på lång väg. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, Hugo älskar sina jobbarbyxor - detta är par nr 2. De är inköpta på en klassisk marknad i Västergötland, så jag vet inte om de finns att köpa i vanlig affär. Det finns T-shirtar och jackor till också. VXO heter de. Ska hålla koll efter dem.

    SvaraRadera