fredag 16 juli 2010

Store lille pôjk

Hugo är inte hemma. Han är hos farmor och farfar i skärgården. Blev hämtat med båt vid badstranden igår kväll. Kändes konstigt att stå där och vinka efter honom... Med Victor på armen. "Varför fick inte mamma och pappa följa med?" hade han visst frågat farmor. Sötnos! Men nu har han hundraprocentig uppmärksamhet från två personer, som inte behöver göra en massa annat. Det har han nästan inte haft på över ett år. Vi får väl se när han kommer hem. Ikväll blir det inte verkar det som... ____

Igår, innan vi åkte och badade, var vi i Kungsträdgården och lyssnade på Superhjältekonserten med Supersnällasilversara och Stålhenrik. Det var varmt, men härligt, härligt! Vi behövde ju åtminstone inte ha heltäckande superhjältedräkter och hoppa runt och sjunga... :)

Duktiga är dom - Sara och Henrik - och faktiskt ganska roliga även för mammor och pappor och annat löst folk. Hugo fick också sitt livs första "kändis-autograf". Stort för en kille som var utklädd till Stålhenrik varje morgon hela december. Musklig Spindelmannendräkt, filt som mantel, vita kalsonger utanpå dräkten, uppklippta toarullsrullar på underarmarna och så Spindelmannens ansiktsmask förstås - där har ni outfiten. Vaaarje morgon i december var det. Innan dagis. (Sen av med alltihop igen. Innan dagis.)

Men kramas - nej, det vågade han inte. Min store lille pôjk...

Min lille store...som är på mamma-, pappa-, lillebrorssemester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar