måndag 23 februari 2015

Badrumsinredning (och lite tvättstuga)

Förra helgen var vi på Hornbach och beställde tvättställsmöbel till nya badrummet. Det är lång leveranstid, men vi ska försöka färdigställa allt annat innan dess, så att det bara är att installera och börja använda på stört.

Duschblandaren är inköpt sedan tidigare och nu i helgen kom duschväggarna på plats. Handdukstorken står redo att monteras. Både duschvägg och handdukstork är från Camargue.


Badkarsblandaren är också uppmonterad och toastolen är limmad på sin plats. Nästan alla rör är dragna, så nu väntar vi i princip bara på tvättstället.


Ja, så ska ju speglar och belysning upp också. :)


Även i tvättstugan går det framåt. I helgen köpte vi underreden som tvättmaskin och torktumlare ska stå på och en arbetsbänk. Över maskinerna blir det sedan en likadan bänkskiva. Det är så härligt när grejerna börjar komma på plats och nu längtar jag riktigt efter att vika tvätt och sortera strumpor. ;)

2 kommentarer:

  1. Tänk vad lättarbetet det blir när allt finns på en plats. Härligt. Det kommer ju även jag att ha nytta av. Kanske lämpligt att ta med mattan upp vid nästa besök. mor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, mamma, nu börjar det bli mattdags. :) Tusen tack!

      Radera