torsdag 30 oktober 2014

Glow-in-the-dark gosedjursplåster


Förra veckan låg det ett litet paket från Tröstisar i brevlådan. Däri fanns de alldeles nya gosedjursplåstren med ett självlysande litet hjärta på magen. Gosedjursplåstren är sammetsmjuka och sätts ovanpå ett vanligt plåster, som extra tröst till barnet. Nyheten Glow-in-the-dark kan dessutom hjälpa till när barn har svårt att somna och/eller är mörkrädda. Du "laddar" plåstret under en lampa, sedan lyser det lilla hjärtat tydligt i mörkret.

I varje förpackning finns plåster med var och en av de sex tröstisarna - Blåbert, Mamsi, Monky Ponky, Lilla Adoria Pink, Hit och Dit - så alla kan hitta sin egen favorit.  När plåstret är färdiganvänt kan du sätta det på favoritgosedjuret eller på sänggaveln, så fortsätter hjärtat att lysa i mörkret. Fiffigt, tycker jag.


När Victors vattkoppor kliade som mest i slutet av förra veckan hade jag velat sätta ett gosedjur på varenda koppa, men det funkar ju inte riktigt... Istället för gosedjursplåster kom bulglassen till användning - skönt och svalkande mot kliet. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar