tisdag 28 april 2015

LOPPIevent Vårpepp

Loppi Event bjöd in bloggare till Vårpepp på Clarion Hotel Sign i lördags. Som vanligt var det intressanta utställare, generösa erbjudanden och en massa andra trevligheter, såsom bekanta ansikten att bubbla lite med. :)

Kreativa Karin gav oss tips på härliga kalasdukningar, dels med saker från Panduro och dels med hjälp av saker hemifrån. 

Tallink Silja Line berättade om sina uppfräschade färjor. Jonas och Victor är nyss hemkomna från en 40-timmarskryssning till Helsingfors med Silja och de är mer än nöjda med resan.  


Vi gillar Silja! Och Mumin, som fyller 70 i år. 

meandi visade kläder att vara glad i. Fina färger och sköna material. 

Lofsan berättade om sin nya bok Stora löparboken för kvinnor och ta mej sjutton om inte till och med jag blev inspirerad! :) 

Sofie Sarenbrant berättade om sin senaste bok. Jag är själv inte så förtjust i den typen av historier - blir alldeles för mörkrädd - men jag tror nog att det skulle kunna vara något för svärmor, som brukar sluka deckare. 

Trygg Hansa påminde oss om vattensäkerhet inför sommaren (och hela året egentligen) och gav tips på vad vi kan tänka på när det är baddags. 

Även jag fick ta på mig änglavingarna och ge mitt bästa vattensäkerhetstips: Bada tillsammans med era barn i sommar. Då har ni koll på dem samtidigt som ni har kul ihop.

Citroën var på plats och tipsade om att man kan få provköra deras Grand C4 Picasso i 48 timmar. Det är bara att boka en provkörning! De 300 första får dessutom ett presentkort hos Lekmer. In och boka här

Panini bjöd på god lunch och passade på att berätta om det nya middagskonceptet Panini Middag, där allt man behöver för en komplett måltid kan köpas i en gul låda. Allt är förberett, så att det bara tar 10-20 minuter att göra färdigt middagen med flera smarriga tillbehör. Synd att det inte finns någon Panini-butik söder om Söder. 

Caseapp kan man köpa skal och skins till diverse smarta enheter, ipads och datorer. På bilden ovan syns ett färdigt iPhoneskal som jag tycker är riktigt fint. Man kan också ladda upp sina egna bilder och skapa ett unikt skal/skin.

Jag fick ett sådant här fint skin till min jobbdator. Tusen tack, Caseapp! Äntligen kommer jag att se skillnad på min och alla andras. Min kollega med skrivbordet mittemot mitt verkade gilla "utsikten" idag. Viss sommarlängtan bara... :) 

foto: Petra Kyllerman @kyllerphoto

Jag kan inte påminna mig om att jag har sett Cirkuslampan tidigare, men jag blev alldeles kär! Tänk ett litet V och ett litet H i respektive fönster i pojkarnas blivande rum. Eller ett stort välkomnande L (för Lundin) i fönstret i hallen, när den är helt klar. Åh! Jag kan absolut tänka mig att börja spara till en! 

Hanna Graf var på plats och visade sin klädkollektion Femme Collection. Kläderna kändes väldigt sköna och hade mjuka färger. De säljs via både butik, webb och home parties. 

Lloyds Apotek genomförde hudanalyser hela förmiddagen. Min hud var visst hopplöst torr. På riktigt. Jag fick några bra tips på vad jag ska tänka på när jag väljer ansiktsrengöring och dagkräm. Sedan är det ju bra att dricka vatten och att inte stressa. Ska försöka bättra mig på båda! 

Tusen tack, LOPPIevent och alla era samarbetspartners för en härlig vårpepp och en finfin goodiebag, med både toapapper, pasta, kokosolja, servetter, tandkräm, rabatter och annat skoj. Tack även till Clarion Hotel Sign för vacker inramning till eventet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar