onsdag 19 juni 2013

Oplanerad paus

Under de senaste tio dagarna har jag mer eller mindre varit nedkopplad bortkopplad avkopplad. Utan att äga en smartphone (ja, jag vet - en av de få!) och med en trasig dator fick det helt enkelt bli så. Och det har faktiskt varit ganska skönt. De enda gångerna jag har varit online har varit på jobbet och då är det knappast blogger eller facebook som gället. :)

I denna oplanerade paus har vi haft besök av mormor - till barnens stora glädje - och vi har haft skolavslutningar och intressanta jobbmöten. Jag och en historiekollega planerar ett samarbete med Armémuseum under hösten och det kommer att bli så himla bra! Vi tvingas att tänka om och tänka nytt, lägga upp undervisningen på ett helt nytt sätt, vilket lockar mig.

Nu gör jag mina sista arbetsdagar innan semestern och kanske blir det fler pauser i sommar. Kanske får jag stormande blogginspiration och överraskar alla mitt i solen. ;)

2 kommentarer:

  1. Härliga dagar med många kramar och på slutet ett antal tårar. Kommer snart igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken tur att du gör det, mamma! Även imorse frågade Victor om du kom tillbaka idag... Lite svårt med tidsperspektivet. :)

      Radera