torsdag 17 maj 2012

Mer mammabloggala

Jag skulle ju återkomma med mer från mammabloggalan. Jag har redan berättat om middagen, men det var ju en hel mässdag innan...
Anna och Annelie har båda gjort fina och utförliga inlägg om mässan, utställarna och goodiebagen. Jag har inte alls så många bra bilder, så jag tycker att ni nyfikna ska kika in hos dem, så får ni alla detaljer.


 I fas med den gryende grönskan utanför mässlokalen - det var jag det! Det fanns en massa härligt, fint, gott och roligt på mässan. Jag ser fram emot att göra en egen pekbok hos Lookibooki och blev helkär i flera av Boråstapeters senaste mönster.


 Denna underbara tyllampa från Bofinken skulle nog kunna finna en plats här hemma när ombyggnaden är klar. Jag blev så glad av alla deras saker, likaså BLAFREs ljuvliga retromönster.

Av någon anledning var jag visst kamerablyg på mässan - jag tog inte så många kort på varken bloggare, utställare eller montrar, så jag hade inte så många att välja mellan...

...men härliga Ann från Klädfabriken fick jag med! Hon var en himla trevlig ny bekantskap. Oerhört lätt att prata med!

Sedan var det så dags för själva galamiddagen och så här såg jag ut, med klänning från Lindex och samma halsband jag hade på min bröllopsdag. Under mässan och senare under kvällen hade jag glatt sällskap av Lena, som under middagen tilldelades priset för Årets mat- och bakblogg. Grattis grattis!

 Till middagen kidnappades jag av härliga Anna och Qicki, som tyckte att jag såg vilsen ut och erbjöd en stol. :) Tusen tack för att ni drog med mig!


Ljuvliga Ewa satt också vid vårt bord - här har hon fått Fnulan i knät. Glada positiva människor. Det gillar jag! Det blev en himla massa snack och fnitter under middagen. Jag rodnar bara jag tänker på några av våra samtalsämnen...

Fina Annika och Annelie fullbordade middagssällskapet. Jag vann biljetter till WeRFamily på Fotografiska hos Annelie, så det var roligt att just hon satt vid samma bord. Av henne fick jag höra att Victors favoriter Babblarna har en ny sång på gång... Hihi!

 En del av underhållningen stod Camilla Håkansson för. Hon sjöng bl.a. en riktigt vacker sång från sin CD, som hon så generöst gav till oss alla. Pojkarna rockar loss till Shaka twista som bara den här hemma!


Även mot slutet av kvällen var man hyfsat tjusig... :)

Sen var det då några som inte kom med på någon av mina bilder, men som i allra högsta grad bidrog till att galadygnet blev riktigt bra - Ninnie och Mira till exempel. Ninnie med så stort och omtänksamt hjärta och Mira som gjorde mig så glad så glad. Härligt att fått träffa er!


När det var dags att checka ut på söndagsförmiddagen hade jag så här mycket nytt att packa ner... Vilken goodiebag och vilka generösa utställare på mässan!

Galahelgen avslutades med en föreläsning om livsglädje och det var en mycket passande och inspirerande avslutning.

Jag tankade så mycket energi hela helgen, så det kändes verkligen som ett antiklimax att jag blev sjuk veckan efter... Sedan har energin så smått kommit tillbaka, men jag är fortfarande seg. Blä.

Mammabloggala 2013? Jo tack, jag tror bestämt att jag kommer. Det ger så mycket, både i energi och i nya bekantskaper.

1 kommentar:

  1. Jag kommer också gå nästa år, hade supertrevligt. Just att träffa massa nytt folk är så roligt. Kram

    SvaraRadera