torsdag 4 november 2010

4 mammor + 9 barn

Igår var pojkarna och jag hos en kompis och åt middag. Tillsammans med henne och hennes tre barn. Tillsammans med två andra kompisar med två barn var. Herregud! Det var fullt ös hela eftermiddagen, och den sista kvarten innan maten var klar verkade alla bli hysteriskt hungriga. Sedan, helt plötsligt, det magiska... Alla sitter ner. Alla äter. Alla är helt överens. Alla är (i princip) tysta. Vad gott det var!! Sedan var det full fart igen en stund tills vi sa tack och hej. Jag tror att vi alla somnade hyfsat snabbt när vi kommit hem. Vad roligt det var!! När får vi komma igen?! ;)

2 kommentarer:

 1. Halloj!!

  bra att du oxå kämpar med kilona, då kan vi peppa varandra.
  Massa roliga saker är ni ute på...avis! :)

  GRATTIS till examen oxå....det fixade du ju galant!
  Är du klar nu?

  Tur man inte har tummen mitt i näven när inte Peter kan göra så mycke, han ska börja provjobba på måndag.Operation planerad till februari......Då får jag en heldags shoppingdag i Göteborg...hihiii..bäst att spara alla jlklappspengar tills då.

  Puss & kram
  Nilla

  SvaraRadera
 2. Examen ja, nu är jag helt klar. Så himla skönt! Va drygt för Peter (och er andra) att behöva vänta så länge på operation... Men trevligt för dig att ha en shoppingdag att se fram emot! :)

  SvaraRadera