måndag 12 april 2010

Sjuka förberedelser

På lördag smäller det! Då vankas det 30-årskalas för maken. lokal fixad dryck fixat inköpslista skriven beställningar gjorda klädsel nästan fixad present nästan fixad make inte helt fixad Han är sjuk, eller ja, på bättringsväg, men ändå... Han var sjuk före påskhelgen, sedan frisk och så sjuk igen förra veckan, sedan frisk och sjuk igen (eller fortfarande) i helgen. Nu får han se till att bli helt bra, för det blir liksom inget roligt kalas om stjärnan inte är på plats. Han har för övrigt gissat på lokal - håhå, va roligt! Ovanför pizzerian i V-h:s centrum trodde han. Haha! Kan han aaaaaldrig lista ut! Eftersom han var med och köpte dryck, så har han förstått hur många som kan tänkas vara icke-chaufförer på lördag. Det gjorde honom väldigt konfunderad över antalet gäster... Hihi! Kan han aldrig gissa! Nu får han bara bli frisk, så att jag kan göra de sista förberedelserna utan att bli stöööörd... ...och så att vi kan kramas och pussas som vanligt.

3 kommentarer:

 1. Lycka till med förberedelserna och ge lite varm whiskey till maken sà piggnar han nog till!

  SvaraRadera
 2. halloj!

  hihihihihiii...lika ljuvlig läsning som vanligt!
  Han piggnar nog snart till.Värm en pilsner som alltid moffa tage sa.Fast å andra sidan brukar ju karlar vara sega när dom är sjuka.... *LER*

  Hoppas verkligen ni får en underbar dag!
  GRATTIS i förskott till jubilaren!

  Kramizz

  SvaraRadera
 3. Vilka vänner man har - föreslår att man ska supa ner karln!!! Jaja, det har ju funkat förr, så varför inte... :) Han har faktiskt jobbat idag, så det är på rätt väg.

  SvaraRadera