onsdag 7 november 2012

Mera bloggmiddag

Här kommer lite mer om den härliga tillställningen jag var på igår.


 
På plats på restaurang Sahara hälsade Anna och Ewa oss välkomna. De hade fixat ihop en proppfull goodiebag som väntade på våra platser. Dessutom hade de fått en massa olika saker som tävlades ut bland oss under kvällen. När vi gick hem fick vi även en kalaspåse från 5-årsfirande Barnnet.se. Restaurangen bjöd på bubbel innan maten. Alla valde att äta meze - jösses, så gott det var!

 
 
Jag hade enda killen i sällskapet som bordskavaljer. Supersöta Charlie i mamma Nadjas famn. Vi hade mycket skoj att snacka om, du och jag, plutten! :)


Alla godsaker vi fick med oss hem samlade på ett ställe. Länkar till alla finns sist i detta inlägg. Tack, tack och tack, alla! Det var en härlig blandning av stort och smått, barn-inriktat och mamma-anpassat.

 
En supersöt kökshandduk från KoKoBello, underbara uggleskallran från Pumpkin. Jag skulle kunna köpa hela deras ugglesortiment! SÅ fint! Och så en jättefin tunika från Joyshop, som var en av mina tre vinster. Tusen tack!
 
 
En ljuvlig tvål från Sophies Closet. Bara asken är underbar i sig!
 

När Anna och Ewa började prata om goodiebag hörde jag med min granne tillika släkting Robban, om inte Sense (som han arbetar för) skulle vilja sponsra med något. Jag har varit på många olika sorters bloggevent, men det har aldrig varit några färgpennor, kritor eller sådant i någon goodiebag. Det var det dags för nu, tyckte jag och fick medhåll av Robban.

Han plockade ihop ett mycket generöst set med pennor, ergonomiska småbarnskritor, modellera, stor målarlåda och mina och barnens favoriter sedan tidigare - gelkritor (längst upp till höger på bilden). Man skruvar upp dem som ett läppstift och de är härliga att rita med.

Sense produkter är härliga att använda även av andra skäl. Modelleran är glutenfri, företaget samarbetar med Barncancerfonden och håller produkterna fria från cancerogena ämnen.


De ergonomiska småbarnskritorna är så himla söta! Dessutom är de lätta att rita med för både stora och små händer. Inga smala kritor som bryts sönder i molekyler! Härligt!

Det kommer ta ett tag innan jag på riktigt har kollat in allt i goodiebagen. Tusen tack, alla sponsorer!

Här är alla generösa:  Lagnöviken
Svinsöt
Australian Body Care
Caseapp
Guly Trading
IOB-Butiken
Lego
Lustjakt
Namnnappen
Yamaha Motor Scandinavia
Vileda
Nordic Cooker
Rosenserien
Sense
Fullerö Handel
Englagåva
Tirapunji
Barnmatsburken
Burts Bees
Aloe Vera Drycken
Solentro
Tekompaniet
Bodystore
The Sleepy collection
Vi föräldrar
Tampons for free
Loppi.se
JNY Colourful kids
CCS
Kokobello
EDET
Agneta Keramik
Me&I
Babyproofer
Familjesmycken
Celsius Sverige
Göteborgskex
Leksands Knäckebröd
NB of cosmetics oil
Careb / My Toddler
Myza
Ninas Mat
Ingabrittas.se
SIA glass
Sophies closet
Joyshop
HippoKids
Lena Sellén
Mgroup PR och Event
kroppskommunikation
Barnnet.se

2 kommentarer:

  1. Supertrevlig middag!! Tänkte blogga om utförsäljningen som Sense skulle ha, vet du adressen till lagerlokalen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tack för sällskapet! Det var en härlig kväll! Jag såg att du såg infon på FB. :) När det närmar sig lägger jag ut det här också.

      Radera